• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

  • Organic

    Organic

Biologisch cacaopoeder

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang tot 30% korting op je bestelling - Klik voor meer informatie

Kies 1 product uit de lijst en ontvang 25% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 25KORTING

Kies 2 of meer producten uit de lijst en ontvang 30% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 30KORTING

De aanbieding is geldig tot en met 05/12/2016 omstreeks middernacht. Slechts 1 korting per bestelling en een maximum korting van €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€6,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is biologisch cacaopoeder?

Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, was de Theobroma Cacao boom heilig bij de Maya's en Azteken. Geproduceerd door biologische telers in Peru, bevatten cacao bonen een bron van mineralen. Geoogst als peulen, worden de rauwe bonen geselecteerd en gefermenteerd om hun aanvankelijke bitterheid te verminderen. Na het reinigen van de gedroogde bonen in natuurlijk water, worden ze geschild en uit elkaar gehaald en opgebroken in & ldquo; nibs & rdquo ;. Deze worden vermalen tot Cacao pasta. Het vet van de pasta uit het vaste deel en het residu word gedroogd en fijngemalen tot cacaopoeder. Biologisch cacaopoeder is biologisch gecertificeerd door de Soil Association onder de code GB-ORG-05.

Wat zijn de voordelen?

Biologisch Cacao Poeder is rijk aan vezels en bevat alle drie de macronutriënten: eiwitten, koolhydraten en vetten. Een 10 g dagelijkse hoeveelheid Biologisch Cacao Poeder is ook een bron van kalium, fosfor, magnesium, ijzer, koper en mangaan.

Ijzer

Ijzer draagt bij aan een normale cognitieve functie, de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine zuurstoftransport in het lichaam en vermindering van vermoeidheid .

Magnesium

Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, elektrolytbalans en het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

Kalium

Kalium draagt bij aan een normale spierfunctie, normaal functioneren van het zenuwstelsel en de handhaving van normale bloeddruk.

Fosfor

Fosfor draagt bij aan een normaal metabolisme, functie van celmembranen en draagt bij tot de instandhouding van normale tanden en botten.

Koper

Koper draagt bij tot de instandhouding van het normale bindweefsel en de normale functie van het immuunsysteem.

Mangaan

Mangaan draagt bij aan de normale vorming van bindweefsel.

Belangrijkste voordelen

  • 100% Organische
  • Rijk aan vezels
  • Bron van mineralen

Aanbevolen gebruik

Ons biologisch cacaopoeder zit vol goedheid. Probeer in plaats van je gebruikelijke chocoladepoeder in smoothies, desserts en koffie, of op zichzelf als een warm drankje.

Op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht bewaren. Dit product is bedoeld om naast een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding te gebruiken. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten

100% Organische Cacao Bonen

Voedingsinformatie

Typische voedingswaarden

Per 100g
energie 1471 kJ / 353 kcal
Vet 11 g
waarvan verzadigd 6,8 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 2,5 g
Vezels 32 g
Eiwit 29 g
Zout 0,10 g
Kalium 1524 mg (RI * 76%)
Calcium 128 mg (RI * 16%)
Fosfor 734 mg (RI * 105%)
Magnesium 499 mg (RI * 133%)
Iron 13,9 mg (RI * 99%)
Zink 6,8 mg (RI * 68%)
Koper 3,8 mg (RI * 380%)
Mangaan 3,8 mg (RI * 190%)
Selenium 14,3 ug (RI * 26%)

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Biologisch cacaopoeder

Selecteer afbeelding

Biologisch cacaopoeder