• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA

Nieuwe smaken - Peach Mango, Sour Raspberry en Cherry Limeade

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op je volledige bestelling bij aankoop van 1 pre, intra of post-workout product - code: NLWORKOUT

30% korting op je bestelling bij aankoop van een Pre-, Intra en Post-workout product! Kortingscode: NLWORKOUT

Profiteer van 30% korting op je volledige bestelling! Voeg een van de producten uit de lijst toe aan je winkelmandje, gebruik de kortingscode en de korting zal toegepast worden op je volledige bestelling.  

Deze aanbieding is geldig tot en met 27/10/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal €75 besparen. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

Was: €12,49

Nu €8,75

Bespaar: €3,74

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Nu verkrijgbaar in de smaken Lemon & Lime, Orange, Sour Apple en Raspberry Lemonade.

De BCAA's (Branched Chain Amino Acids) zijn Leucine, Isoleucine and Valine. Deze worden gezien als essentiële amino zuren, die niet in het lichaam van de mens zelf gemaakt worden, en nodig zijn om te overleven, en dienen daarom in voedsel aanwezig te zijn.

BCAA's zijn nodig om vetvrije spiermassa te onderhouden, verschillende studies hebben aangetoond dat ze helpen het opgeslagen glycogeen te bewaren, en voorkomen weefselafbraak tijdens de training.

BCAA's worden niet in de maag omgezet, maar in de spieren zelf. Desze unieke eigenschap zorgt ervoor dat ze meehelpen bij de opbouw van vetvrije spiermassa en katabolisme stopzetten. Deze unieke aminozuren (Leucine, Isoleucine en Valine) kunnen niet door het lichaam zelf worden aangemaakt, en zijn daarom essentieel voor de spiergroei.

Hou je niet van de smaak van BCAA poeder? Probeer dan onze BCAA tabletten.

Je kunt de effectiviteit van BCAA verhogen door Vitamine B6 gelijktijdig met 10g BCAA in te nemen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Helpt spierweefsel onderhouden
  • Kan groei vetvrije spiermassa bevorderen
  • Essentieel voor de ontwikkeling van spierweefsel

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement: 2 tot 4 keer daags 5 gram, voor het beste resultaat. Innemen met water of vruchtensap.

Voeg 2 volle MP kleine maatscheppen (5g) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk opdrinken.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 2.2 g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

BCAA's (Leucine, Isoleucine, Valine), Natuurlijke Smaak, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), Kleurstoffen: Berry Blast (Citroenzuur, Bietenrood, Anthocyaan), Tropical (Caroteen), Blauwe Framboos (E133), Druif (E129, E133), Citroen en Limoen (E110, E133), Watermeloen (E129), Sinaasappel (E110), Frambooslimonade (E129, E133), Zure Appel (E110, E133).

Voedingsinformatie

Hoeveelheid per 5g:
BCAA: 5g.

Let op! Deze voedingswaarden zijn gebaseerd op de naturel versie. Als je een versie met smaak uitkiest zal het de BCAA inhoud met ongeveer 0.75g per portie verminderen

Anderen kochten ook

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

BCAA

Selecteer afbeelding

BCAA