BCAA 1500

Krachtige vertakte aminozuren

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Tot 50% korting op 50 bestsellers + 10% extra! - Kortingscode: EXTRA10NL

Bespaar tot 50% op onze 50 bestsellers + 10% extra! - kortingscode: EXTRA10NL

Waarom langer wachten om te profiteren van enorme kortingen op jouw favoriete producten? Vandaag geven we je de kans om tot 50% te besparen op jouw favoriete producten, gaande van Impact Whey Protein tot BCAAs en meer! 

De aanbieding is beschikbaar tot en met 18/01/2017 omstreeks middernacht. Slechts een kortingscode per bestelling met een maximum korting van €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Was: €23,99 €17,99 Bespaar: €6,00

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

MP MAX® BCAA 1500 is een krachtige formule die per tablet wel 1500mg van de aminzozuren zoals L Leucine, L Isoleucine, en L Valine. 35% van spiereiwit wordt door deze 3 aminozuren opgemaakt, waardoor ze dus essentieel zijn voor de weefselgroei, kracht en het herstel.

BCAA’s zijn anders dan andere aminozuren omdat ze niet worden omgezet in maag maar in de spier zelf. Hierdoor zijn ze cruciaal voor het opbouwen van droge spiermassa en het voorkomen van spierafbraak. BCAA’s kunnen ook door de spieren worden gebruikt als directe bron van energie als de glycogeen voorraad uitgeput is.

MP MAX® BCAA 1500 bevat de ideale 2:1:1 verhouding van L Leucine, L Isoleucine, en L Valine terwijl het ook het synergetische ingrediënt Vitamine B6 bevat. Geen enkel ander BCAA product bevat zoveel BCAA’s in zo’n klein tabletje.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • 1500mg pure L Leucine per tablet
  • Bevat L-L Leucine, L Valine en L Isoleucine
  • Van belang voor de ontwikkeling van droge spiermassa

Aanbevolen gebruik

Neem 2-3 maal daags 2 tabletten per dag. Voor het beste resultaat 30 minuten voor de workout 2 tabletten nemen en direct na de workout nog 2 tabletten. Dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Op een coole en droge plaats buiten het bereik van kinderen bewaren.

Dosering per portie: 2 tabletten.

Doseringen per container: 60

Ingrediënten

BCAA prep (L isoleucine, L valine, L leucine (2:1:1) 2% HPMC), vulmiddel (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (magnesium stearaat), disintegrating agent (natriumcarboxymethylcellulose), bindmiddel (polyvinylpyrrolidon), Vitamine B6 (in de vorm van pyridoxinehydrochloride).

Bevat geen kunstmatife kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Geen toegevoegd zout of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per portie van 2 tabletten:
BCAA: 3000mg (1500mg L Leucine, 750mg L Isoleucine, 750mg L Valine)
Vitamine B6: 18mg (1285% ADH*)
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

BCAA 1500

Selecteer afbeelding

BCAA 1500