• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Arginine Alpha Ketoglutarate

2:1*

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Tot 50% korting op pillen & Aminos - Geen kortingscode vereist

50% korting op Pillen & Amino's - Geen kortingscode vereist

Onze aminozuren zijn zowel intern als extern getest en tot één van de beste van de markt uitgeroepen. Blijf gehydrateerd doorheen de dag met onze verfrissende smaken zoals Peach & Mango, Sour Raspberry of Lemon & Lime

Daarnaast hebben we ook deze aanbieding: 

Tot 40% korting op eiwitten - Geen kortingscode vereist

3 halen, 2 betalen op kleding - Kortingscode: 3VOOR2NL

De aanbieding is geldig tot en met 23/10/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling, met een maximum korting van €75 per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

KOOP NU

Was: €19,49

Nu €14,62

Bespaar: €4,87

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Overzicht

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG) is een populair ingrediënt in veel spiercelvergroters. AAKG bevat zowel Arginine en Alpha-Ketoglutarate. Arginine is een conditioneel essentieel aminozuur dat een aantal belangrijke rollen in de menselijke biochemie en is ook van belang voor de eiwitsynthese. Alpha-Ketoglutarate is ook belangrijk, aangezien het het lichaam helpt om bruikbare energie uit koolhydraten, vetten en eiwitten te halen. Het combineert met ammonia om glutaminezuur, een precursor van gultamine, te maken. Onze AAKG wordt geproduceerd op een verhoudeing van 2:1 (Arginine: Alpha-Ketoglutarate).

Goede Eigenschappen

Het Alpha-Ketoglutarate bestanddeel verbeterd de levering van l-arginine tijdens de stofwisseling.

Stikstof is een krachtige vaatverwijder die de intensiteit en duur van de "pump" die verkregen wordt wanneer je traint (met zware gewichten). De meeste gebruikers van AAKG merken een zichtbaar verschil in vasculariteit en pump. Onze AAKG wordt geproduceerd op een verhouding van 2:1 (Arginine: Alpha-Ketoglutarate).

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan de pomp bevorderen
 • Kan de energieniveaus verbeteren
 • Populair stikstof supplement

Aanbevolen gebruik

Dosering

Aanbevolen gebruik: 2 maal daags 1-2g consumeren. Voor het beste resultaat 's ochtends en 45 minuten voor de workout innemen.

Voeg 2 en een halve MP mini maatscheppen (1g) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk opdrinken.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (mini) bevat 380mg (0.38g).

Iedereen die er over denkt om arginine supplementen te gebruiken, en aan hart- en vaatziekte of psychiatrische aandoeningen lijdt dient eerst overleg met een arts te plegen voor de arginine producten te gebruiken.

Ingrediënten

Dit product bestaat uit 100% Arginine Alpha-Ketogluterate, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Arginine Alpha-Ketogluterate

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Arginine Alpha Ketoglutarate

Selecteer afbeelding

Arginine Alpha Ketoglutarate