Antarctische krill olie

Omega 3 fosfolipiden

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€24,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Antarctische krill olie wordt uit onttrokken uit de Antarctische krillsoort Euphausia Superba, die rijk is aan de Omega Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosahexaeenzuur (DHA). EPA en DHA zijn gelinkt aan een verminderd risico en een verbeterde behandeling van hart- en vaatziekten en inflammatoire gewrichtsziekten. Omega 3 is ook verbonden aan een verbeterde hersen- en CZS-ontwikkeling, huidgezondheid en algeheel welzijn.

De Omega 3 in Antarctische krill olie komt vooral in de vorm van fosfolipiden voor, en onderzoek suggereert dat dit een hogere bio-actieve vorm is in vergelijking met de triglyceride vorm van Omega 3. Het hedendaagse Westerse dieet is zeer arm aan de gezondere vetzuren in fosfolipide-vorm, en daarin bieden supplementen zoals Antarctische krill olie een makkelijke en doelgerichte manier om de inname hiervan te verhogen.

Antarctische krill olie is ook een zeer krachtige antioxidant vanwege de natuurlijke aanwezigheid van astaxanthine. Onafhankelijke tests suggereren dat het antioxidantale vermogen van Antarctische krill olie meer dan 300 keer zo groot is als Vitamine A en E, meer dan 48 keer groter dan Omega-3, en meer dan 34 keer groter dan Co Q-10.

Het vooruitstrevende extractie proces van Antarctische krill olie wordt voltooid zonder het gebruik van n-hexaan, een stof die vaak gebruikt wordt bij de mindere krill supplementen. Onze krill olie wordt op een unieke en milieuvriendelijke manier verkregen, waardoor wij een olie van superieure kwaliteit kunnen aanbieden die een minimale impact op het milieu heeft. Verder is onze krill olie ongeëvenaard in kwaliteit. Vanwege de hoge concentratie fosfolipiden en astaxanthine is Antarctische krill olie minder vatbaar voor oxidatie.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Omega 3 in fosfolipiden vorm
  • Rijk aan EPA en DHA
  • Kan het risico op hart- en vaatziekten verminderen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, dagelijks 1-2 softgels innemen.

Dosering per portie: 1 softgel

Doseringen per container van 90 softgels: 90
Doseringen per container van 250 softgels: 250

Niet geschik voor vegetariërs.

Niet geschikt voor personen met een vis- of schelpdierallergie.

Ingrediënten

Pure krill olie (Schaaldier), Softgel (Gelatine), Hulpstoffen (Sorbitol, Glycerol), Water, Aroma (vanille).

Voedingsinformatie

Dosering per portie van 1 softgel:
Krill olie: 500mg
Fosfolipiden: 215mg
Totaal omega-3: 120mg
Totaal omega-6: 30mg
EPA: 70mg
DHA: 33mg
Astaxanthine: 50mcg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Antarctische krill olie

Selecteer afbeelding

Antarctische krill olie