Vitaminen Bundel

Niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling ontvang je 25% - Kortingscode: TWEE

Ontvang niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling! - Kortingscode: TWEE

Bereik al je gedroomde doelen met Myprotein! Geniet vandaag van 25% korting op al onze producten + we sturen je een nieuwe kortingscode toe voor 25% korting op je volgende bestelling in januari! 

De aanbieding is geldig tot en met 11/12/2016 omstreeks middernacht, of zolang de voorraad strekt. De maximale korting per bestelling bedraagt €75. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

€42,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Vitaminen Bundel bevat vijf van onze populairste vitamines voor een fantastische prijs. De bundel is perfect voor elke fitness enthousiast die zijn dagelijkse dieet wilt verbeteren en zijn trainingen wilt bijstaan. Het is een gemakkelijke manier om je essentiële vitamines en mineralen aan te vullen.

De Vitaminen Bundel bevat:

Omega 3, 90 capsules

Omega 3 bevat essentiële vetzuren, EPA en DHA die bijdragen aan het functioneren van het hart. DHA ondersteund ook het onderhouden van de breinfuncties en je zicht. Deze gunstige effecten worden bereikt bij een dosering van 250mg EPA en DHA per dag. Omega 3 capsules bevatten 360mg EPA en 240mg DHA per 2 capsules.

Dagelijkse Vitaminen, 60 Tabletten

Dagelijkse Vitaminen zijn een erg handige manier om zeker te weten dat je dagelijks al de aangeraden vitamines binnenkrijgt, om je lichaam te helpen optimaal te functioneren. Dagelijkse Vitaminen bevat 7 essentiële vitamines, inclusief vitamine B, C, E, A en D3.

Vitamine E, 60 Tabletten

Myprotein Vitamin E capsules leveren 400IU’s aan d-alpha Tocopherol per dosering. Vitamine E functioneert als een antioxidant en beschermt daardoor het DNA, eiwitten en lipiden tegen oxidatieve schade.

BCAA 4:1:1, 120 Tabletten

Branched Chain Amino Acids 4:1:1 (BCAA's) zijn essentiële aminozuren en bevatten een verhouding van 4:1:1 aan Leucine, Isoleucine en Valine. Deze aminozuren worden als essentieel gezien omdat ze niet door het lichaam geproduceerd kunnen worden, ze moeten daarom via je dieet of supplementen in je lichaam komen.

Vitamine C met Bioflavonoïden & Rozenbottel, 60 Tabletten

Vitamine C draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het verlagen van vermoeidheid en uitputting.

SMAKEN, PRODUCTEN EN GROOTTES KUNNEN VARIËREN EN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE VOORRAAD

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • 5 van onze populairste vitamines
  • Draagt bij aan het functioneren van botten en spieren

Anderen kochten ook

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Vitaminen Bundel

Selecteer afbeelding

Vitaminen Bundel