Essential Energie Bundel

Ontvang tot 30% korting op je bestelling - Klik voor meer informatie

Kies 1 product uit de lijst en ontvang 25% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 25KORTING

Kies 2 of meer producten uit de lijst en ontvang 30% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 30KORTING

De aanbieding is geldig tot en met 05/12/2016 omstreeks middernacht. Slechts 1 korting per bestelling en een maximum korting van €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€49,99

Niet op voorraad

Uitverkocht

Productoverzicht

De Essential Energie Bundel bevat twee van Myprotein & rsquo;. s meest populaire Endurance producten en is een fantastische starter pack voor iedereen nieuw voor duursporten. De producten in deze bundel kunnen zowel voor, tijdens als na de training of wedstrijd genomen worden.

De Essential Energie bundel bestaat uit:

TRI: CARB - Tropical, 800g

TRI: CARB is een koolhydraat gebaseerde drank met een mengsel van drie verschillende types van koolhydraten. Deze omvatten; Maltodextrine, fructose en Palitinose & reg ;. TRI:. CARB ook 500mg van elektrolyten, die, in combinatie met de koolhydraten zal bijdragen aan het onderhoud van uithoudingsvermogen tijdens langdurige uithoudingsvermogen om te oefenen en verbeteren van de absorptie van water tijdens lichaamsbeweging.

ENER: GEL - Orange, 24 x 60ml

ENER: GEL & rsquo; s zijn een geweldig smakende gel met 21 g koolhydraten afkomstig van een combinatie van maltodextrine en fructose. De gels geven ook een B-vitamine mengsel dat kan bijdragen tot normale energie metabolisme, tot de vermindering van vermoeidheid, en normale functie van het immuunsysteem tijdens en na extreme inspanning.

De bundel bevat ook een Myprotein duursporten fles om je vloeistoffen in te houden tijdens je training of wedstrijd.

SMAKEN, PRODUCTEN EN AFMETINGEN ZIJN ZOALS AANGEGEVEN EN MOGEN WORDEN VERANDERD ZONDER NOTIFICATIE AFHANKELIJK VAN DE VOORRAAD.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • De perfecte bundel voor degenen die nieuw zijn met duursporten
  • Geweldige waarde voor je geld
  • Inclusief een duursport Fles

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Essential Energie Bundel

Selecteer afbeelding

Essential Energie Bundel