Trimr Water & amp; Shaker Fles- Zwart

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op al onze producten - Gebruik kortingscode: 25KORTING

Het is nu het moment om een nieuwe voorraad van je favoriete producten in te slaan! Maak een keuze uit bestsellers zoals Impact Whey protein, Pindakaas, Flavdrops, Instant oats & meer! 

De aanbieding is geldig tot en met 26/10/2016 om middernacht of zolang devoorraad strekt. De maximale korting is €75 per bestelling. Slechts één kortingscode per bestelling.

KOOP NU

€21,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

's Werelds & rsquo; eerste hybride water en shaker fles is hier. Prachtig gemaakt met aarde-vriendelijke materialen, deze premium fles is uitgerust met een scala aan handige functies. Met een capaciteit van 650ml, zal de Trimr water & amp;.. shaker fles je helpen om gevoed te blijven gedurende de dag.

De Trimr water & amp; shaker fles is BPA vrij, lekvrije, geurbestendig en vaatwasmachinebestendig. De Trimr hybride water en shaker fles beschikt over zowel een slok uitloop en een drink opening voor gebruiksgemak. De chirurgische kwaliteit roestvrijstalen cycloon mixer zorgt ervoor dat je schake altijd goed is, terwijl de anti-slip basis ervoor zorgt dat je Trimr water & amp; shaker fles precies blijft waar je het achter liet. Met een 1 jaar gratis garantie, is dit een risicoloze investering.

Belangrijkste voordelen

  • Chirurgische kwaliteit roestvrijstalen mixer
  • BPA vrij, lekvrij, geurbestendig
  • 1 jaar gratis garantie

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Trimr Water & amp; Shaker Fles- Zwart

Selecteer afbeelding

 Trimr Water & amp; Shaker Fles- Zwart