Globe Gripz™

Venus

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: MYSTERIE

Mysterieuze korting! Tot 33% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: MYSTERIE

Welke korting ontvang jij?

Zoek je nog extra motivatie om 2017 goed in te zetten? Kies je doel hier en #JoinTheResolution!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/01/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€33,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Venus Globe Gripz & trade; heeft een kleinere diameter in vergelijking met de Earth Globe Gripz & trade; en is gemeten op 63mm in diameter waardoor het bijzonder geschikt is voor vrouwen of voor mensen met kleinere handen. De Venus Globe Gripz & trade;. zijn ergonomisch ontworpen om de belasting beter te verdelen over de hele hand en zo het verbeteren van de comfort.

Globe Gripz & trade; Venus zijn gemaakt van hoogwaardig elastomeer polymeer, die ervoor zorgt dat ze niet splitsen of barsten en zo schoon zijn te vegen en zijn ontworpen voor gebruik met generieke norm (1 & rdquo;) en Olympic (2 & rdquo;). Bars, kabel handgrepen en halters

Ze kunnen worden aangebracht seconden en kan gemakkelijk worden gebruikt met alle soorten stangen, afmetingen van 25 mm tot 32 mm diameter. Perfect voor het gebruik van je favoriete pitching of bowlen grip sport-specifieke oefeningen uit te voeren en voor grappling-stijl werk, zoals MMA.

Belangrijkste voordelen

  • 63mm diameter voor kleinere grip
  • Gemaakt met hoogwaardig elastomeer polymeer
  • Kan worden uitgerust met bars, dumbbells en kabels

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Globe Gripz™

Selecteer afbeelding

Globe Gripz™