Globe Gripz™

Venus

Niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling ontvang je 25% - Kortingscode: TWEE

Ontvang niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling! - Kortingscode: TWEE

Bereik al je gedroomde doelen met Myprotein! Geniet vandaag van 25% korting op al onze producten + we sturen je een nieuwe kortingscode toe voor 25% korting op je volgende bestelling in januari! 

De aanbieding is geldig tot en met 11/12/2016 omstreeks middernacht, of zolang de voorraad strekt. De maximale korting per bestelling bedraagt €75. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

€33,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Venus Globe Gripz & trade; heeft een kleinere diameter in vergelijking met de Earth Globe Gripz & trade; en is gemeten op 63mm in diameter waardoor het bijzonder geschikt is voor vrouwen of voor mensen met kleinere handen. De Venus Globe Gripz & trade;. zijn ergonomisch ontworpen om de belasting beter te verdelen over de hele hand en zo het verbeteren van de comfort.

Globe Gripz & trade; Venus zijn gemaakt van hoogwaardig elastomeer polymeer, die ervoor zorgt dat ze niet splitsen of barsten en zo schoon zijn te vegen en zijn ontworpen voor gebruik met generieke norm (1 & rdquo;) en Olympic (2 & rdquo;). Bars, kabel handgrepen en halters

Ze kunnen worden aangebracht seconden en kan gemakkelijk worden gebruikt met alle soorten stangen, afmetingen van 25 mm tot 32 mm diameter. Perfect voor het gebruik van je favoriete pitching of bowlen grip sport-specifieke oefeningen uit te voeren en voor grappling-stijl werk, zoals MMA.

Belangrijkste voordelen

  • 63mm diameter voor kleinere grip
  • Gemaakt met hoogwaardig elastomeer polymeer
  • Kan worden uitgerust met bars, dumbbells en kabels

Anderen kochten ook

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Globe Gripz™

Selecteer afbeelding

Globe Gripz™